Despre Marketing Cafe

Noi suntem Marketing Cafe

Lansat în 2019, misiunea marketingcafe.ro este de a educa și a oferi o platformă de prezentare pentru comunitatea oamenilor de marketing online prin furnizarea de noutăți în domeniu, dar și prezentarea ultimelor norme legate de bunele practici in ceea ce priveste marketingul prin intermediul celor mai buni profesioniști din domeniu.

Susținem întreaga comunitate de Marketing Online într-un proces de învățare și perfecționare continuă. Cum facem asta? Colaborăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu ca să te ținem la curent cu cele mai noi informații și cu exemple de bune practici din domeniu.

Chiar dacă ești la început si încerci sa îți construiești o afacere online sau ai deja o afacere online și nu știi ce să faci ca să atragi mai mulți clienți, atunci trebuie să știi că nimic nu este mai eficient decât o campanie de marketing care să te ajute să îți crești imediat vizibilitatea pe motoarele de căutare. Clasarea conținutului care îți promovează afacerea pe prima pagină a fiecărui motor de căutare înseamnă că mai mulți oameni îți vizitează site-ul și mai mulți potențiali clienți văd ce ai de oferit.

Marketing Cafe este o resursă online unde antreprenori, bloggeri și oricine are un website pot găsi cele mai recente știri, informații și sfaturi despre marketing online, SEO, social media, activitatea motoarelor de căutare, informatii și sfaturi care te pot ajuta să îți clasezi conținutul pe primele poziții în motoarele de căutare.

Pentru a-ți crește rapid prezența în mediul online, alege Marketing Cafe și te vei bucura de sprijinul de care ai nevoie.

Marketing Cafe a pornit de la o nevoie: nu există nicio școală de SEO, chiar dacă toți folosim internetul. Și de la un adevăr știut: nu există vreun om de marketing care să nu fi avut beneficii în urma înțelegerii fundamentelor SEO.

Cu toate informațiile de pe internet despre marketingul digital, uneori poate fi dificil să îți dai seama care sunt oportunitățile potrivite pentru afacerea ta și de unde să începi când vine vorba de optimizarea motoarelor de căutare.

Google este motorul de căutare numărul 1 în lume, locul principal unde oamenii descoperă și accesează informații. De aceea, este foarte important pentru orice utilizator al internetului, dar mai ales pentru o persoană care deține un website, să înțeleagă cum funcționează Google, cum procesează și clasează informația.

Este aproape imposibil să găsești conținut online care să fie în același timp și informativ și atractiv pentru începătorii în domeniul SEO. Marketing Cafe a fost creată tocmai pentru a face SEO accesibil celor care ar putea beneficia în mod real de pe urma dobândirii acestor cunoștințe. Marketing Cafe este o resursă motivantă pentru oricine este interesat de domeniul SEO.

Marketing Cafe te va ajuta să îți dai seama cum îți poate ajuta SEO afacerea și clienții. Tot conținutul publicat pe site-ul Marketing Cafe este creat și revizuit în așa fel încât să fie ușor de înțeles și să explice la fiecare pas care sunt beneficiile care dovedesc valoarea incomparabilă a SEO. Înțelegerea internetului și a principiilor SEO te poate ajuta să înțelegi mult mai clar strategiile de marketing digital și cum pot fi acestea aplicate eficient.

Misiunea Marketing Cafe

Echipa noastră de experți de la Marketing Cafe și-a propus să promoveze comunitatea SEO/Marketing Online și să o ajute să se perfecționeze, prin furnizarea celor mai noi știri și informații din domeniu, dar și prin publicarea ultimelor modele de bună practică în SEO/Marketing Online, cu ajutorul celor mai buni profesioniști din domeniu.

Conținutul nostru în domeniul marketingului pentru motoarele de căutare este bazat pe colaborare, iar acest tip de abordare ne-a transformat într-o resursă online de încredere pentru antreprenori din domenii diverse. Articolele noastre informative, bazate pe date și experiență reale, sunt create de către specialiști, profesioniști de vârf din industria SEM și SEO. Înțelegem care sunt necesitățile antrepenorilor de întreprinderi mici și mijlocii și de aceea îți furnizăm uneltele și resursele necesare pentru a obține o clasare mai bună în paginile de căutare ale Google și pentru a avea succes în campaniile de marketing online.

Abonează-te azi la Marketing Cafe și alătură-te astfel miilor de profesioniști din domeniu care oferă conținutul care îți poate ajuta afacerea să crească.

Socializează alături de Marketing Cafe

Dacă vrei să afli mai multe despre Marketing Cafe, contactează-ne. Ne găsești cu siguranță pe Facebook, Twitter și LinkedIn, unde te invităm să ne dai „Follow” pentru a deveni parte activă din comunitatea online Marketing Café.

Linkuri utile

Devino contributor: Marketing Cafe este în continuă căutare de conținut unic, relevant și interesant din partea colaboratorilor noștri. Aceasta este șansa ta să îți publici articolele pe unul dintre cele mai importante site-uri de social media. Pentru a putea împărtăși cunoștințele și talentul tău miilor de utilizatori, cititori și abonați ai platformei noastre apasă aici.

Promovează-te: Dacă dorești să te promovezi pe site-ul Marketing Café și anunțul tău să fie vizualizat de mii de potențiali clienți din întreaga lume, apasă aici.

Abonează-te la newsletter-ul nostru: Pentru ultimele noutăți din domeniul rețelelor sociale din întreaga lume, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal și vei primi articole, recenzii, noutăți și multe altele, care fac marketingul digital și rețelele sociale mai ușor de înțeles și valorificat.

Termeni și condiții: Pentru noi, Marketing Cafe, confidențialitatea informațiilor tale este foarte importantă. Pentru a vedea ultima variantă a termenilor și condițiilor noastre, apasă aici.

Echipa Marketing Cafe

Te întrebi cine se află în spatele Marketing Cafe?
team 5

Maria Rares

Account Manager
team 12

Daniel Hendrix

CEO & Parteneriate
team 6

Laurentiu Radulescu

Senior Reporter
team 10

Andrei Dan

Publicitate
team 8

Alina Timofte

Content Manager

Rămâi în legătură cu noi!

Înscrie-te acum la newsletter!