îți ia 5 minute să citești articolul

Backlink-urile sunt procedee de conexiune cu anumite site-uri web, către site-ul sau magazinul online al dumneavoastră. Se mai numesc link-uri externe sau link-uri de intrare, atunci când se ține cont și se lucrează pe partea de vizibilitate online cu SEO. Cu cât aveți mai multe domenii cu autoritate și cunoscute conectate, cu atât sunt mai mari șansele de a vă clasa mai bine pentru cuvintele cheie de top de pe website-ul dumneavoastră.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este un domeniu extrem de dinamic, care continuă să se schimbe într-un ritm accelerat în fiecare zi. În timp ce obiectivul Google de a oferi cele mai relevante și fiabile informații rămâne același, noi detalii sunt adăugate algoritmului său de clasare în fiecare an și chiar lună.

Pentru a ajunge în topul concurenței, trebuie să ținem cont de concurenți dar și de noi, înspre a putea duce la capăt acțiunile care ne cresc dar și ustensilele care ne ajută să creștem digital ca și companie. Este important să ne amintim că aceste instrumente nu sunt întotdeauna opțiuni concurente atunci când le analizăm, privim și folosim. Unele sunt adaptate la anumite aspecte ale SEO sau marketingului pe rețelele sociale, în timp ce altele sunt mai maleabile și cuprinzătoare, pentru diferite tipuri de acțiuni

Utilizarea unui link (backlink), pentru a forma conexiuni și parteneriate cu anumite companii.

Trebuie să vă consultați raportul Google Analytics sau MonsterInsights pentru link-urile de ieșire valabile, iar dacă aveți conectate link-uri spre site-uri web de înaltă importanță  trimițând trafic spre ele, le puteți trimite un e-mail de informare, stabilind o relație mai apropiată, chiar și un parteneriat în acest sens în care ei vă recomandă și viceversa.


WHSR (Web Hosting Secret Revealed)

Instrumentul WHSR este incredibil de eficient și oferă servicii directe și simple. Trebuie doar să introduceți adresa URL a site-ului web. Instrumentul preia apoi și face restul muncii, scotocind pentru a vedea ce poate găsi în materie de backlink-uri și potențiale conexiuni. Este un instrument rapid și usor, eficient în a găsi concurenți și de a colecta date pentru ca dumneavastră să le puteți analiza eficient. Este un serviciu gratuit, printre cele mai bune.

AppDynamics

AppDynamics este una dintre cele mai eficiente soluții de monitorizare a performanței aplicațiilor de pe piață, oferind acces precis (end-to-end) în aplicații și infrastructură. Deoarece a fost folosit de mai mulți developeri pentru depanarea diferitelor dificultăți, cum ar fi testul de performanță pentru descoperirea erorilor sau scurgerile de memorie din sistem și îmbunătățirea performanței, putem spune că rămâne în topul realizării și conexiunii de backlink-uri ce țin de partea de back-end (partea din spate a unui website care se ocupă de conexiuni, protocoale, informații, seo, etc).

Forumurile AppDynamics sunt foarte puternice din punct de vedere al suportului online al membrilor, iar varianta de trial te ajută perfect în primii pași ai implementării, nefiind nevoie de intervenția ta ca user neexperimentat. Un dezavantaj ar putea fi faptul că panoul de comandă vizibil și principal ar putea fi îmbunătățit, adică ar putea fi adăugate ustensile care să ajute căutarea în anumite date mai exacte dar și alte potențiale îmbunătățiri de interfață.

Alexa (informații website)

Alexa Rank este o unealtă SEO care verifică popularitatea unui website și găsește repede o cale de a descoperi puterea unui backlink de pe site-ul pe care il introduceți în motorul său de căutare. Cuvântul cheie țintă al paginii dumneavoastră web ar trebui să fie inclus în hyperlinkul pe care se poate face clic. De exemplu, dacă cuvântul cheie este „social media”, acesta ar trebui să fie vizibil în text, ca un hyperlink. Acest lucru îl informează pe Google că pagina legată este despre social media, iar el va face tot posibilul pentru a confirma acest lucru cu sistemele sale avansate.

SEMrush

Pentru toți utilizatorii , marketingul cu motoare de căutare este unul dintre eforturile cele mai provocatoare și consumatoare de timp, totuși Semrush ajută să localizăm datele pe care le solicităm pe site-urile clienților dar și rivalilor noștri pentru a îmbunătăți site-ul cât și poziționarea bună în rezultatele căutării.

Un dezavantaj ar fi acela că abonamentul nu te lasă să ai decât un singur utilizator, fapt pentru care agențiile de marketing nu îl prea agreează. Semrush este cel mai cuprinzător instrument de cercetare a cuvintelor cheie disponibil. Oferă o unealtă specifică care afișează valori pentru fiecare cuvânt cheie căutat și poate fi ușor filtrat pentru a afișa exact ceea ce căutați, cum ar fi întrebări sau variante cu un cuvânt similar.

Conținut de top, calitativ

Conținutul în detaliu, care acoperă un spectru larg al subiectului relevant, este denumit conținut de rang înalt. Conținutul ar trebui să adauge valoare reală experienței utilizatorului și să includă conținut vizual atrăgător pentru a completa conținutul scris, cât și energia transmisă. Folosiți căutarea semantică a lui Google, pentru a optimiza alegerea cuvintelor cheie în articolele dumneavoastră.

Căutați rezultatele „căutării corelate”(related search) din partea de jos a lui Google Search, pentru a găsi căutări semantice. Asigurați-vă că articolul dumneavoastră este corect, respectă consensul științific dacă el există și include referințe de la alte surse de încredere. Persoana responsabilă de conținut, precum și informațiile de contact ale website-ului, ar trebui să fie date ușor accesibile.

Seobility

Pentru a uitiliza Seobility, trebuie să vă faceți cont, lucru pe care la unele unelte nu trebuie făcut neapărat. Seobility oferă o valoare de raport calitate-preț foarte bună. Este simplu de utilizat cu anumite programe și poate oferi informații cuprinzătoare și folositoare, indiferent dacă este vorba de cercetarea cuvintelor cheie sau de urmărirea backlink-urilor rivalilor.

Seobility este un instrument SEO online care vă ajută să vă optimizați site-ul. Ajută la înmulțirea clienților, precum și la îmbunătățirea eficienței. Software-ul SEO de la Seobility este construit cu un accent clar pe calitate și utilizare sporită. Seobility este potrivit atât pentru experții în SEO, cât și pentru începători.

Cu ajutorul acestor ustensile, se pot regla cu ușurință anumite aspecte legate de traficul pe website-ul dumneavoastră. De asemenea, în afară de aceste 7 metode pentru îmbunătățirea performantei backlink-urilor, mai există și alte companii cât și metode, pe care vă invităm să le descoperiți și să vă faceți propria cercetare de piață, pentru a putea fi competitiv în continuare.

Share:

editor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *